15. tammikuuta 2012

Konna ja taianomaiset valjaat

En ole vielä tänä talvena ottanut kameraa ulos ainuttakaan kertaa. Tänään ennakoin ja sain Konnasta kuvia puiston kukkulalta.




Kuten kuvista voi päätellä, vaihdettiin hiljattain pannasta valjaisiin kokeilumielessä ja meidän lenkit ovat muuttuneet kerrassaan harmonisiksi. Vetämistä, joka oli muutenkin huomattavasti vähentynyt, ei ilmaannu enää nimeksikään ja toisten koirien kohtaaminenkin on saanut valjaiden myötä uuden, rauhallisemman ulottuvuuden.

Yritin metsästää samanlaisia valjaita kuin velipojalla Titolla, mutta niitä ei lähieläinkaupoista löytynyt. Nämä olivat ainoat, joissa oli säätövaraa sekä kaulalla että selkäosuudessa.

Ostin pitkän etsimisen jälkeen myös viiden metrin koulutusliinan, joka on juuri sopivan mittainen. Se on käytössä silloin kun ollaan metsässä, joka on lähellä autoteitä tai junarataa tai kuten tänään, aitaamattomalla puistoalueella.

1 kommentti:

  1. En tiedä kuinka paljon tahdot valjaisiin sijoittaa, mutta ostin itse Nooalle Ruffwearin Web Master -valjaat (koko XXS) Petenkoiratarvike.comista. Niistä ei pääse taitavinkaan koira karkuun ja ńäissä on monipuoliset säätömahdollisuudet. http://tinyurl.com/7fsoozg

    VastaaPoista